Merhaba Sayın Misafir! Öncelikle YapiSor.Com 'a hoşgeldiniz. İnşaat sektörünün en büyük bilgi alışveriş platformu olan YapiSor.Com 'dan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanızı tavsiye ederiz. Üye olarak sitede daha fazla kaynağa ulaşabilme, sitedeki diğer üyeler ile etkileşimde olabilme ve daha pek çok imkana sahip olacaksınız. İyi günler dileriz.

Özel sektörde Mimarlık

Daha kaliteli soru ve cevaplar için :
1) Yukarı (▲) ve aşağı(▼) okları kullanarak, artı ya da eksi puan verebilirsiniz.
2) Sorunuza en doğru cevabı seçmek için "√" tik butonunu kullanabilirsiniz.

instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz, instagram takipçi satın al, instagram takipçi arttırma


1 beğenilme 0 beğenilmeme
2,085 kez görüntülendi
20, Şubat, 2018 Proje&Tasarım kategorisinde milenyum12 C14 (17 puan) tarafından soruldu
Okulumu 2017 eylülde teknik bir üniversite bitirdim.Büyükşehirde yaşıyorum fakat iş bulamadım.Bende askere gitme kararı aldım belki askerden sonra iş imkanları açılır diye.Fakat şuanda çok umutsuzum iş bulamadığım için  psikolojim çok kötü durumda ve iş bulanlar ise zaten asgari ücretle işlerde çalışmaktalar.Piyasa çok kötü tanıdığı çevresi olmayan insanlar için gerçekten bu kadar zor mudur özel sektör? Devleti ve kpss bu güne kadar hiç düşünmemiştim.Özel sektörde az ücretle de olsa çalışıp tecrübe kazandıktan sonra kendi iş yerimi kurma hayallerimi artık kuramaz oldum ve umutsuzluğa düştüm.Sektörde tecrübeli olan arkadaşlar bana bi görüş yazarsa çok mutlu olurum.                 Teşekkürler...

 

                
Bu Soruyu Paylaşmak İster misin :

YAPISOR'u Takip Et, Bilgi ve Fırsatları Kaçırma :


Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
25, Şubat, 2018 Haleburçinkara C18 (410 puan) tarafından cevaplandı
Merhaba..

Bende yaklaşık 3 yıllık mimarım.. İlk mezun olduğumda bende Anadolu da bir şehirdeydim. Ve iş bulmak daha da zordu. Buldum ama istediğim gibi olmadı. Büyükşehire gittim ve iş imkanlarının daha da çok olduğunu fark ettim. Ne yazık ki maaşlar komik çalışma şartları da ağır. İnsanı mesleğinden soğutuyor bu şartlar. Lakin zorluklara göğüs germen gerekli bunu unutmamalıyız. 

İş bulmak senin için zor olacak evet ama her yolu denemelisin işe giren arkadaşlarına söyle iş aradığını,üst dönem mezunları ara söyle,hocalarını ara mutlaka iş aradığını söyle. Mimarlar odasının sitesinden cv hazırlayarak başvurularını yapabilirsin.  Linkedinden kendini tanıtan bir yazı yazarak iş aradığını ne kadar hevesli olduğunu ifade edebilirsin. Önemli bazı kişileri etiketleyebilirsin. 

Sabırlı ol elbet bir gün işe gireceksin. 

Umarım herşey gönlünce olur. 
25, Şubat, 2018 milenyum12 C14 (17 puan) tarafından yorumlandı

Cevabınız ve tecrübenizi paylaştığınız için öncelikle çok teşekkür ederim.


   Peki iş hayatında veya iş seçiminde ya da işte çalışırken dikkat etmem gereken üzerinde uzmanlaşmam gereken tavsiye ettiğiniz bir sektör var mı?(Tecrübe kazandıktan sonra kendi işimi kurma açısından.(restorasyon,konut,yapı denetimi gibi).


  Birde asıl işimi yaparken yanında bana ek gelir getirecek tavsiye ettiğiniz ek işler acaba nelerdir?Freelancer olarak render alıp satmak ya da enerji kimlik belgesi,ekspertizlik,iş güvenliği uzmanlığı vs. bunların hepsini kabataslak ismen olarak biliyorum.


 Tecrübe ve çevre edinlikten sonra kendi işimi yapam olasılığım bu piyasada var mı acaba?(İnşaat ve mimarlıkta çevrem ve akrabalarım yok.)Oturup yıllarca düşük ücretlerle patronlarımın işini yapmak istemiyorum.


İngilizcem yeterli düzeyde değil.Geliştirmek için ekstra çaba göstermelimiyim.Yani mimarlık ve kendi işim üzerine çalışmak için harcadığım çabadan zaman çalıp ingilizceye ayırmam değer mi sizce?



Çok soru oldu kusura bakmayın lütfen... :)

1 beğenilme 0 beğenilmeme
1, Mart, 2018 İnşaat Mühendisi C50 (17,630 puan) tarafından cevaplandı

Şu yazımı okur musun :) Merak etme pek çogumuz aynı şeyleri yaşadı.. 


www.aykutozdemir.com.tr/insaat/yeni-mezunlar-ve-is-bulma-cabalari.html

0 beğenilme 0 beğenilmeme
20, Şubat, 2023 etikmimarlik C14 (10 puan) tarafından cevaplandı

İzmir Mimarlık Ofisleri Önerisi

 

İzmir son zamanlarda ticaret merkezi, turizm yapıları ve birçok farklı yapıların artmasıyla tanınan şehirlerden birisi olmuştur. İzmir mimarlık ofisleri tüm çalışmalarında yenilikçi tasarımlar çıkarmaya başlamıştır. İzmir bölgesinde yeni yapılan birçok konut özel mimarlık hizmetinden yararlanarak inşa edilmiştir. İzmir mimarlık ofisleri denilince akla gelen en önemli mimarlık ofislerinden biride Etik Mimarlık’tır. Yaptıkları özel çalışmalar ile piyasanın çok daha üstünde, kaliteli işler çıkarmaktadırlar. Etik Mimarlık birçok başarı projeye imza atmıştır. Üstelik birçok farklı mimari projede devam etmektedir. Kaliteli ve başarılı ekibi ile her zaman en iyi yapıları oluşturmaktadır. İzmir mimarlık firmaları denilince başarılı projeleri ile ilk akla gelen Etik Mimarlık Ofisi, sektörün en tecrübeli işletmeleri arasında yerini almıştır. Modern tasarımların artması ile gayrimenkul sektörü her geçen gün İzmir’de kendini belli etmektedir.

 

İzmir mimari proje ofisi, herhangi bir proje yapımının gerçekleştiği çizim veya mimarlığın her detaylarının konuşulduğu alandır. Bu ofislerden biri olan Etik Mimarlık, özenli ve dikkatle çalışmaktadır. Modern mimarlık ilkelerine bağlı kalarak yenilikçi projeler ortaya çıkarmaktadır. Projenin ilk aşamasından son aşamasına kadar kaliteden ve güvenlikten asla ödün vermeden başarılı süreçler yönetmektedirler. Sizlerde detaylı bilgi için www.etikmimarlik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


İlgili sorular

2 beğenilme 0 beğenilmeme
0 cevap 1,678 kez görüntülendi
0 beğenilme 0 beğenilmeme
1 cevap 493 kez görüntülendi
3 beğenilme 0 beğenilmeme
1 cevap 2,586 kez görüntülendi
1 beğenilme 0 beğenilmeme
4 cevap 3,389 kez görüntülendi
5 beğenilme 1 beğenilmeme
1 cevap 1,394 kez görüntülendi
Yapısor'a Hoşgeldiniz ! Yapısor, mühendisten mimara, akademisyenden öğrenciye sektördeki tüm profesyonellerin sektörel ve mesleki konularda sorularını paylaşıp cevap bulabileceği, bildiklerini paylaşabileceği bir mesleki platformdur.

5,126 soru

8,424 cevap

3,768 yorum

8,907 kullanıcı

En Çok Arananlar

Ölçek Nedir?
Kil Nedir?
Rezonans Nedir?
Menfez Nedir?
Etriye ve Çiroz Nedir?
Rölöve Nedir?
Emprenye Nedir?
Parapet, Korkuluk, Harpuşta ve Küpeşte
Obruk Nedir?
Restorasyon Nedir?
Parsel, Ada ve Pafta Kavramları
Poliüretan Nedir?
Granit Nedir?
Arazöz Nedir?
Arasta Nedir?
Foseptik Çukuru
Radye Temel Nedir?
Hidratasyon Nedir?
Konsolidasyon Nedir?
Tretuvar Nedir?
Peri Kalıp Nedir?

Sponsor

2023 Çelik Kapı Fiyatları

Copyright © 2014-2021 Yapisor.com



römork fiyatları | römork | römork fiyatları | karavan römorku | araç taşıma römorku | tente fiyatları | pergole fiyatları | tiny house fiyatları | tiny house | kaynak makinesi fiyatları | insaatgundemi.com | aykutozdemir.com.tr | mobilyadekorasyoncu.net | bilgiburada.net | insaatblogu.com | insaatsektoru.net | seo ajansı

...