Merhaba Sayın Misafir! Öncelikle YapiSor.Com 'a hoşgeldiniz. İnşaat sektörünün en büyük bilgi alışveriş platformu olan YapiSor.Com 'dan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanızı tavsiye ederiz. Üye olarak sitede daha fazla kaynağa ulaşabilme, sitedeki diğer üyeler ile etkileşimde olabilme ve daha pek çok imkana sahip olacaksınız. İyi günler dileriz.

İnşaat Mühendisliğinde Geçim Nasıl Sağlanır ?

Daha kaliteli soru ve cevaplar için :
1) Yukarı (▲) ve aşağı(▼) okları kullanarak, artı ya da eksi puan verebilirsiniz.
2) Sorunuza en doğru cevabı seçmek için "√" tik butonunu kullanabilirsiniz.

instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz, instagram takipçi satın al, instagram takipçi arttırma


0 beğenilme 0 beğenilmeme
642 kez görüntülendi
7, Ekim, 2022 Kariyer ve İş İlanları kategorisinde Deniz can AKBULUT C14 (35 puan) tarafından soruldu
Lütfen yardımcı olun inşaat mühendisliği yaparak bim veya a-101 kasiyerlerinden nasıl daha avantajlı çıkarım? Muğlaya geldim, kolay ikamet ve bulunduğum eski yerden daha fazla iş olacağını düşündüğüm için fakat bulabildiğim bütün firmalara başvurmama rağmen şantiye şefliği için imzanı at gitden başka bir teklifle karşılaşmadım. Yeni mezun sayılırım. Ben mi yetersizim bilmiyorum proje okuyabilirim, maliyet çıkarabilirim vs. vs. Kasiyerliğe gözüm çok fena kayıyor en azından pazar günü var ve kendimi başka bi alanda geliştirmemi sağlayacak zamanı ve parayı kazanabilirim. Nasıl inşaat mühendisliği yaparak yaşam standardımı kasiyerlikten yukarıya çıkarabilirim? 
Bu Soruyu Paylaşmak İster misin :

YAPISOR'u Takip Et, Bilgi ve Fırsatları Kaçırma :


Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Cevaplar

0 beğenilme 0 beğenilmeme
7, Ekim, 2022 İnşaat Mühendisi C50 (17,630 puan) tarafından cevaplandı
A- Sektörde amca dayı, yoksa da enişte kayın birader edinerek

B- Yüksek seviyede ballı olarak

C- Mühendisliği bırakıp ticarete atılarak

D- Mesleğine körü körüne aşıksan ek iş yaparak
0 beğenilme 0 beğenilmeme
24, Aralık, 2022 mst85 C16 (152 puan) tarafından cevaplandı
Anlaşılan o ki meslekte yenisin; benzer zorlukları hepimiz yaşadık. Öncelikle mesleğin ilk yıllarında iş bulmak zor, ama yılmamalısın. Geçici işte çalışmak seni mesleğini yapmaktan alıkoymasın, nihayetinde herkes geçimini idame etmeli. 

Mesajını 2 ay önce yazmışsın; yıl sonu olması iş arayışı için pek parlak dönem değildir. enseyi karartma, mesleğinle ilgili işlere başvuruya devam et. Muğla'yı iş potansiyeli olarak bilmiyorum ancak elbet sen de bu dönemi aşacaksın.

Başka mesleklerle işini kıyaslama, hepimiz hayatın bir köşesinden tutarak yaşıyoruz. Mesleğine becerilerine uygun işi aramaktan vazgeçme.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
4 ay önce misafir tarafından cevaplandı

Fildena Extra Power  bends over your arousing energy making you her fantasy man. Without fail while making love, the penis won't perform due to poor erectile capacities. Fildena 150 Mg buy online This is a real occasion of disillusionment and dissatisfaction. sildenafil citrate usa Sexual delight causes the person to really feel his finest.    

Fildena 150 Conditions are demolishing the glad and strong connections on a major scale. sildenafil citrate 150 mg tablet buy online USA To beat the effect of those horny points, an extra-conventional treatment is justified, regardless of any bother.  

sildenafil buy  australia Raised by Fortune Health care, the not too long ago offered sexual equation serves as an astonishing treatment for men confronting erectile disappointments. The medication is an excessive portion Sildenafil Citrate drug for men confronting ED inconveniences constantly.  

The small capsule is unbelievable and contains the elemental fixing within the viable qualities of 150mg. The medication is extraordinarily strong contrasted with the unusual ED medication and the outcomes are ensured.image

İlgili sorular

3 beğenilme 0 beğenilmeme
5 cevap 1,205 kez görüntülendi
1 beğenilme 0 beğenilmeme
1 cevap 258 kez görüntülendi
1 beğenilme 0 beğenilmeme
1 cevap 290 kez görüntülendi
5 beğenilme 0 beğenilmeme
4 cevap 1,159 kez görüntülendi
2 beğenilme 1 beğenilmeme
2 cevap 2,005 kez görüntülendi
Yapısor'a Hoşgeldiniz ! Yapısor, mühendisten mimara, akademisyenden öğrenciye sektördeki tüm profesyonellerin sektörel ve mesleki konularda sorularını paylaşıp cevap bulabileceği, bildiklerini paylaşabileceği bir mesleki platformdur.

5,126 soru

8,424 cevap

3,768 yorum

8,907 kullanıcı

En Çok Arananlar

Ölçek Nedir?
Kil Nedir?
Rezonans Nedir?
Menfez Nedir?
Etriye ve Çiroz Nedir?
Rölöve Nedir?
Emprenye Nedir?
Parapet, Korkuluk, Harpuşta ve Küpeşte
Obruk Nedir?
Restorasyon Nedir?
Parsel, Ada ve Pafta Kavramları
Poliüretan Nedir?
Granit Nedir?
Arazöz Nedir?
Arasta Nedir?
Foseptik Çukuru
Radye Temel Nedir?
Hidratasyon Nedir?
Konsolidasyon Nedir?
Tretuvar Nedir?
Peri Kalıp Nedir?

Sponsor

2023 Çelik Kapı Fiyatları

Copyright © 2014-2021 Yapisor.com



römork fiyatları | römork | römork fiyatları | karavan römorku | araç taşıma römorku | tente fiyatları | pergole fiyatları | tiny house fiyatları | tiny house | kaynak makinesi fiyatları | insaatgundemi.com | aykutozdemir.com.tr | mobilyadekorasyoncu.net | bilgiburada.net | insaatblogu.com | insaatsektoru.net | seo ajansı

...