Merhaba Sayın Misafir! Öncelikle YapiSor.Com 'a hoşgeldiniz. İnşaat sektörünün en büyük bilgi alışveriş platformu olan YapiSor.Com 'dan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanızı tavsiye ederiz. Üye olarak sitede daha fazla kaynağa ulaşabilme, sitedeki diğer üyeler ile etkileşimde olabilme ve daha pek çok imkana sahip olacaksınız. İyi günler dileriz.

2023 Çelik Kapı Fiyatları

instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz, instagram takipçi satın al, instagram takipçi arttırma


 

2023 ve 2024 sezonunda çelik kapı fiyatları yüksek girdi maliyetleri, enflasyon ve işçilik maliyetlerinin artması ile birlikte özellikle 2024’ün Mart ayından itibaren %30 daha fazla artacağı beklenmekte. Bu nedenle 2023’ün son aylarında eğer almayı düşünüyorsanız bu fiyatlardan daha ucuzun bulamayacağınızı belirtmek gerekir.

2023 Çelik Kapı Fiyatları

2023 yılında ucuz – Çin malı ve piyasada Pazar yerlerinde sıklıkla satılan çelik kapıların fiyatları 7.000 tl ile 11.000 tl arasında değişmekte.

Eğer Türkiye’de üretilen yine düşük kaliteli bir çelik kapı tercih edecekseniz de Fiyatların 15.000 tl ile 25.000 tl arasında olduğunu belirtelim. Kaliteli ve sağlam bir çelik kapı yine minimum 20.000 tl’den başlamakta.

Kaynak: https://www.surcelikkapi.com/solaris-villa-kapisi/

 

Üst segment kaliteli seri üretim kapılar ise 40.000 tl’den başlamakta ve yine Villa kapıları, pivot kapılar gibi özel kapılar ise ortalama 100.000 tl civarında satılmaktadır.

Türkiye’de en köklü ve en çok tercih edilen özellikle Villa kapısı, Güvenlikli ve sağlam çelik kapılar üreten marka olarak Sur Çelik Kapı markası verilebilir.

Bunun dışında, Türkiye markalı olarak Portal, Kale gibi çelik kapı markaları bulunmakta. Ayrıca Lokasyon olarak özellikle yerel çelik kapı üreten markalar da özellikle büyük şehirlerde sıklıkla bulunmakta.

Son olarak çelik kapı fiyatlarını etkileyen en önemli unsurları da aşağıda sıralayabiliriz.

Kapı Boyutu ve Tipi

Kapı Malzemesi

Kapının Kaplama ve Renk Seçenekleri

Güvenlik Özellikleri

Marka ve Üretici

Montaj ve Kurulum

Yapısor'a Hoşgeldiniz ! Yapısor, mühendisten mimara, akademisyenden öğrenciye sektördeki tüm profesyonellerin sektörel ve mesleki konularda sorularını paylaşıp cevap bulabileceği, bildiklerini paylaşabileceği bir mesleki platformdur.

5,126 soru

8,424 cevap

3,768 yorum

8,907 kullanıcı

En Çok Arananlar

Ölçek Nedir?
Kil Nedir?
Rezonans Nedir?
Menfez Nedir?
Etriye ve Çiroz Nedir?
Rölöve Nedir?
Emprenye Nedir?
Parapet, Korkuluk, Harpuşta ve Küpeşte
Obruk Nedir?
Restorasyon Nedir?
Parsel, Ada ve Pafta Kavramları
Poliüretan Nedir?
Granit Nedir?
Arazöz Nedir?
Arasta Nedir?
Foseptik Çukuru
Radye Temel Nedir?
Hidratasyon Nedir?
Konsolidasyon Nedir?
Tretuvar Nedir?
Peri Kalıp Nedir?

Sponsor

2023 Çelik Kapı Fiyatları

Copyright © 2014-2024 Yapisor.com



römork fiyatları | römork | römork fiyatları | karavan römorku | araç taşıma römorku | | tiny house fiyatları | tiny house | kaynak makinesi fiyatları |

...